embutido Bilatu embutido testuinguru gehiagotan

1
hestebete > embutido (5 testuinguru)
eu testuak es testuak
Txerria, matacía (txerri-hilketa) ondoren, sukaldaritza kantabriarraren jakitegi amaigabea da eta hestebete gozoak egiten dituzte. El cerdo tras la matacía (matanza) es una despensa infinita para la cocina cántabra con sabrosos embutidos.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Urdaitegi-industrian, hestebeteak egiteko osagai koipetsu gisa erabiltzen da, bai eta hirugihar ketua egiteko osagai gisa ere. En charcutería se utiliza como elemento graso para la elaboración de embutidos, así­ como para la elaboración del bacón.

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Urdaitegi-industrian, hezurrak kenduta erabiltzen da, solomo ontzutua, solomo-hestebetea edo saxonia solomoa (hezurrarekin ere bai) egiteko, bai eta goi-kategoriako zenbait hestebeteren gihar gisa erabiltzeko ere. En la industria charcutera se utiliza deshuesado para el lomo adobado, lomo embuchado, lomo sajonia (también con hueso) e incluso como magro de algunos embutidos de categoría alta.

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Hestebeteak eta pateak egiteko osagai koipetsu gisa erabiltzen da, gehienbat. Se utiliza principalmente como elemento graso para la elaboración de embutidos y patés.

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

Urdaitegi-industrian, ontzeko erabiltzen da (osorik, hezurrarekin eta azalarekin, bai eta hankarekin ere); zankarra ukondo gazitua egiteko erabiltzen da, bai eta hestebeteak egiteko gihar gisa ere. En la industria charcutera se utiliza para curar (entera con hueso y con piel e incluso pata), el zancarrón se utiliza para elaborar el codillo salmuerizado y también como magro en la elaboración de embutidos.

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak