coñac Bilatu coñac testuinguru gehiagotan

1
Koñak-botila eta koñak-kopa bat.
Koñak-botila eta koñak-kopa bat.
koñak > coñac (2 testuinguru)
eu testuak es testuak
Kremari, izotz-makinan erdi-izoztuta dagoenean, fruta konfitatua edo azukreztatua koñak, ron edo kirsch-ean beratuta gehitzen zaio. Se añade a la crema, cuando esta en la mantecadora a medio helar, fruta confitada o escarchada macerada en coñac, ron o kirsch.

Materiala: Gozogintza

13) Oso puntu txikiko xarabea prestatuko dugu (azukre-kiloa ur-litroko), eta likore batez (ronez, laranjazko hirukoitz lehorrez, koñakez, etab.) aromatizatuko dugu. 13º) Preparamos un jarabe con muy poco punto (kilo de azúcar por litro de agua), lo aromatizamos con un licor (ron, triple seco, coñac, etc.).

Materiala: Gozogintza