confitura Bilatu confitura testuinguru gehiagotan

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Laranja konfitatuak.
Laranja konfitatuak.
konfitura > confitura (20 testuinguru)
eu testuak es testuak
Zabaldu gainazalaren erdira zirikilotez eta %30 laranja-konfituraz osatutako nahaste baten geruza mehe bat. Extender en la mitad de la superficie una capa fina de una mezcla de cabello de ángel y un 30 % de confitura de naranjas.

Materiala: Gozogintza

Azukreak frutak babestu eta kontserbatzen ditu, eta pektinak, azalean eta hazietan dagoenak, marmelada, konfitura eta jeleen koagulazioa eragiten du. El azúcar protege y conserva las frutas y la pectina, que se encuentra en la piel y en las pepitas, es la responsable de la coagulación de las mermeladas, confituras y jaleas.

Materiala: Gozogintza

barkilloak, konfiturak, oreak, saltsak, etab. barquillos, confituras, pastas, salsas, etc.

Materiala: Gozogintza

- Konfiturak - Confituras

Materiala: Gozogintza

- Konfitura, jele eta marmeladen ezaugarriak. - Caracterí­sticas de confituras, jaleas y mermeladas.

Materiala: Gozogintza

2.- Konfiturak 2º.- Confituras

Materiala: Gozogintza

Konfituretarako aroma edo lurrin handiko frutak gehitzen dira, adibidez andere-mahatsa edo laranja. Para las confituras se añaden frutas con mucho aroma o perfume, por ejemplo grosella o naranja.

Materiala: Gozogintza

Konfituraren graduazioa 60º Brix-ekoa izango da eta fruten proportzioa % 40-50ekoa, hiru fruten konfituraren kasuan izan ezik, hor proportzioa % 35ekoa izango baita. La graduación de la confitura será de 60º Brix y la proporción de frutas será del 40 al 50 %, menos para la confitura tres frutos en el que la proporción de frutas será de un 35 %.

Materiala: Gozogintza

Mugurdi-konfitura Confitura de Frambuesa

Materiala: Gozogintza

Bioleta-konfitura Confitura de violetas

Materiala: Gozogintza