cocción Bilatu cocción testuinguru gehiagotan

1
Egozketa: sukaldatzeko ohiko teknika bat.
Egozketa: sukaldatzeko ohiko teknika bat.
egosketa > cocción (4 testuinguru)
eu testuak es testuak
Limoizko krema emultsio leun, fin eta delikatutzat deskribatzen da, non osagaiak homogeneoak mantentzen baitira egosketaren hasieratik erabat hoztu arte. La crema de limón se describe como una emulsión suave, fina y delicada en la cual los ingredientes se mantienen homogéneos desde el inicio de la cocción hasta su total enfriamiento.

Materiala: Gozogintza

Egosketa.- 60º Brix-eko kontzentrazioa Cocción - Concentración de 60º Brix

Materiala: Gozogintza

Egosketa. Cocción.

Materiala: Gozogintza

Egosketa luzea, 60º Brix-etan. Cocción prolongada a 60 º Brix

Materiala: Gozogintza