cazo Bilatu cazo testuinguru gehiagotan

1
Ontzi bat.
Ontzi bat.
kazo > cazo (1 testuinguru)
eu testuak es testuak
KAZOA CAZO

Materiala: Sukaldaritzako prozesuak

ontzi > cazo (2 testuinguru)
eu testuak es testuak
4. Ezarri ontzi batean, azukrearekin eta limoi-zukuarekin. 4º Ponerlos en un cazo con el azúcar y el zumo de limón.

Materiala: Gozogintza

1) Bahetu irina mahaian eta egin bi krater, bata txikia, irinaren bostenaz (200-250 g) gutxi gorabehera, eta ezarri horren erdian ura eta legamia. Oratu ore homogeneo, elastiko eta ez oso gogorra lortu arte, sartu ontzi batean ur epel samarrarekin (orea ur gainean igeri geratzeko adinako kantitatean) eta utzi garatzen, flotatzen duen arte eta harrotuta (hartzigarri solidoa) dagoen arte. 1º) Tamizar la harina sobre la mesa y hacer dos volcanes uno de ellos pequeño aproximadamente con una quinta parte de la harina (200 a 250 gr.) y colocar en centro de este el agua y la levadura, amasar hasta obtener una masa homogénea, elástica y no demasiado dura, introducirla en un cazo con agua ligeramente templada (la suficiente para que pueda flotar la masa) y dejarla desarrollar hasta que flote y esté esponjosa (esponja).

Materiala: Gozogintza