camarote Bilatu camarote testuinguru gehiagotan

1
Gela baten barrualdea.
Gela baten barrualdea.
gela > camarote (10 testuinguru)
eu testuak es testuak
Horri buruzko informazioa banatzen da gelan. Se entrega información al respecto en el camarote.

Materiala: Turismo-zerbitzuen produkzioa eta salmenta bidaia-agentzietan

Dieta bereziak eta zerbitzua eska daitezke geletan. Existe también la posibilidad de solicitar dietas especiales y servicio en los camarotes.

Materiala: Turismo-zerbitzuen produkzioa eta salmenta bidaia-agentzietan

Gelak: El camarote:

Materiala: Turismo-zerbitzuen produkzioa eta salmenta bidaia-agentzietan

oro har, ontzia 90eko hamarkadatik aurrera eraikitakoa bada, gelak estandarrak dira, hau da, neurri, espazio eta dekorazio berekoak (luxuzko gelak, banakakoak, ezinduentzako gelak... izan ezik). en general, si el barco se ha construido a partir de los años 90, los camarotes son estándar, es decir, iguales en dimensiones, espacio y decoración (excepto camarotes de lujo, individuales, para discapacitados...).

Materiala: Turismo-zerbitzuen produkzioa eta salmenta bidaia-agentzietan

Gelek ontziaren barruan duten kokapenak zehazten ditu prezioen ezberdintasunak: Las diferencias de precio vienen marcadas por la situación de los camarotes dentro del barco:

Materiala: Turismo-zerbitzuen produkzioa eta salmenta bidaia-agentzietan

Barrura ematen duten gelak: Camarotes interiores:

Materiala: Turismo-zerbitzuen produkzioa eta salmenta bidaia-agentzietan

Kanpora ematen duten gelak: Camarotes exteriores:

Materiala: Turismo-zerbitzuen produkzioa eta salmenta bidaia-agentzietan

Erdialdean (distantzia txikiagoak, mugimendu gutxiago...) eta alde zaratatsuetatik urrun (makina-gelak, igogailuak, dantzalekuak...) dagoen gela bat aukeratzea da gomendagarriena. Conviene elegir un camarote centrado (menos distancias, menos movimiento...) y alejado de zonas de ruidos (sala de máquinas, ascensores, salas de fiestas o discotecas...).

Materiala: Turismo-zerbitzuen produkzioa eta salmenta bidaia-agentzietan

Orain dela zenbait urte eraikitakoekin konparatuta eta diseinua eta barruko espazioen banaketa kontuan hartuta, ontzi modernoetan garrantzitsuagoa da instalazio eta zerbitzuetarako espazio handiagoa izatea gela gehiago izatea baino. Beraz, gaur egungo ontziek zerbitzu gehiago eskaintzen dituzte. Los barcos modernos, en cuanto a su diseño y distribución de espacios interiores, en comparación con los construidos hace unos años, consideran más importante dedicar mayor espacio para instalaciones y servicios lo que les convertirá en barcos con mayores prestaciones- que aumentar el número de camarotes.

Materiala: Turismo-zerbitzuen produkzioa eta salmenta bidaia-agentzietan

Garrantzitsua da gelak ontziaren barruan duen kokapen zehatza zein den jakitea, hau da, gorago edo beherago dagoen, erdialdean edo muturrean dagoen. Es importante tener en cuenta la ubicación exacta del camarote dentro del barco, si está más arriba o más abajo, más centrado o en los extremos.

Materiala: Turismo-zerbitzuen produkzioa eta salmenta bidaia-agentzietan