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brotxa > brocha (49 testuinguru)
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Makillaje-oinarriak emateko belakiek, brotxek eta pintzelek, bakterio edo birusekin infektatuta baldin badaude, eritasun horiek zabaldu ditzakete. Determinados útiles como las esponjas utilizadas para la aplicación de fondos de maquillaje o las brochas y los pinceles, pueden actuar, si están infectadas de alguna de las bacterias e incluso virus de las enfermedades citadas, de transmisores y propagadores de ellas.

Materiala: Makillajea. Dekoraziozko estetika pertsonala

belakiak, brotxak, pintzelak, etab. esponjas, brochas, pinceles, etc.

Materiala: Makillajea. Dekoraziozko estetika pertsonala

b) Brotxa lodi batekin emango dugu eta, gero, belusezko borla batekin kenduko dugu soberakina. b) Lo aplicaremos con una brocha gruesa y después retiraremos el exceso con la borla de terciopelo.

Materiala: Makillajea. Dekoraziozko estetika pertsonala

C) Belusezko borla batekin emango dugu eta, gero, brotxa lodi edo haizemaile-formako pintzel batekin kenduko dugu soberakina. c) Lo aplicaremos con la borla de terciopelo y retiraremos el sobrante con una brocha gruesa o el pincel en abanico.

Materiala: Makillajea. Dekoraziozko estetika pertsonala

Gainera, zeharka moztutako ilea duten brotxa horiek erabilera asko ditu. Izan ere, brotxa horien funtzio nagusia aurpegia egituratzea bada ere, erabiltzeko moduaren araberako erabilera ere izan dezakete: larruazalarekiko bertikal erabiltzen baditugu, baliagarriak izango dira formak egituratzeko eta nabarmentzeko; larruazalarekiko lau jartzen baditugu, itzal lausoagoak eta orokorragoak egingo ditugu. Además este tipo de brocha con el pelo cortado al bies resulta muy versátil, porque si bien es cierto que su principal función consiste en estructurar el rostro, también va a depender su utilidad de la posición en que se manejen, ya que utilizadas de forma vertical a la piel serán útiles para estructurar y señalar formas, mientras que si lo colocamos de plano

Materiala: Makillajea. Dekoraziozko estetika pertsonala

Gainera, produktuak testura eta sendotasun distiratsuak baditu, produktuaren ezaugarri hori zuntz optikozko ileak dituen brotxaren bidez (punta zuriko brotxa) nabarmendu ahal izango dugu amaieran. Brotxa behin baino gehiagotan igarotzen bada larruazalaren gainetik, produktuari distira handiagoa emango dio. Además, si el producto es de textura y consistencia brillante, destacaremos esta cualidad de él aplicándolo con una brocha que termine en pelitos de fibra óptica (de punta blanca), ya que tienen la facultad de hacer brillar aún más este producto cuando se trabaja insistiendo varias veces sobre la piel con ella.

Materiala: Makillajea. Dekoraziozko estetika pertsonala

Amaitzeko, gogora ekarriko dugu kolorete-hautsak emateko tresnarik egokienak ile leuneko brotxak direla; brotxa horien artean onenak Martes zibellina lepahoriaren ilez egindakoak direla esan dugu. Terminaremos recordando que el utensilio ideal para la aplicación de colores en polvo son las brochas de pelo suave, entre las cuales decíamos que las mejores eran las fabricadas con pelo de martas cebellinas.

Materiala: Makillajea. Dekoraziozko estetika pertsonala

Masailalboa tonu ilunenaren bidez markatu ondoren, brotxa garbi bat hartu eta tonu argia eta argitsua emango dugu zuzenean masailalboan. Una vez marcado el pómulo con el tono más oscuro, tomaremos otra brocha perfectamente limpia y aplicaremos ya directamente sobre el pómulo el tono claro y luminoso.

Materiala: Makillajea. Dekoraziozko estetika pertsonala

Puntu horretan izango du erabateko bizitasuna eta, ondoren, aurpegiaren bi aldeetan eman ondoren, eremu hauetan emango dugu brotxan geratzen dena: En este punto irá toda la intensidad, y después, una vez coloreados ambos lados del rostro, apuraremos el sobrante de la brocha en los puntos siguientes:

Materiala: Makillajea. Dekoraziozko estetika pertsonala

Ildo berean, brotxan geratzen dena aurreko atalean aipatutako eremuetan emanez amaitu dezakegu lana. Igualmente puede rematarse el trabajo aplicando el sobrante de la brocha en los mismos puntos citados en el apartado anterior.

Materiala: Makillajea. Dekoraziozko estetika pertsonala

brotxa > brocha (5 testuinguru)
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Paretetan itsatsitako aparra eta zikinkeria urritu, urez bustitako brotxaz igurtziz. Bajar la espuma y suciedad adherida a las paredes frotando con una brocha empapada en agua.

Materiala: Gozogintza

Hezetu diskoak brotxa batez eta urez, eta ezarri gainean betegarria (txorizoa, atuna, fartsa...), ertzeraino irits ez dadin saiatuz. Humedecer los discos con una brocha y agua y colocar encima el relleno (chorizo, bonito, farsa, etc.) procurando que no llegue hasta el borde.

Materiala: Gozogintza

6) Hartzitzeko estufara igaro eta bere hasierako bolumena halako bi hartzen duenean, atera eta brotxaz, zotz batez edo pistolaz arrautza irabiatuz margotuko dugu, orea ez jaisteko ez presionatzen edo kolpatzen saiatuz; horrelakorik gertatuko balitz, berriro oratu eta prozesua errepikatu beharko litzateke. 6º) Le pasamos a fermentar a la estufa y cuando ha llegado al doble de su volumen inicial le sacamos y pintamos con brocha o muletilla o pistola con huevo batido con cuidado de no presionar ni golpear para evitar que se baje la masa, en el caso de que esto ocurriese se vuelve a amasar y se hace el proceso de nuevo.

Materiala: Gozogintza

9) Arrautza irabiatuz eta bertan bustitako brotxaz, arrautza-zerrenda bat botako dugu azukrearen eta pikorren gainean, opila arraildu eta hobeto gara dadin. 9º) Con el huevo batido y la brocha humedecida en este se deja caer un cordón de huevo sobre el azúcar y el granillo, para que raje y desarrolle mejor el roscón.

Materiala: Gozogintza

14) Erretzen diren bitartean, xarabe bat prestatuko dugu 1 kg azukrerekin eta 4 dl urarekin; irakinaldi labur bat eman eta sutatik erretiratuko dugu. Croissant-ak labetik irtetean eta beroan, xarabez margotuko ditugu brotxaz. 14º) Mientras se cuecen preparamos un jarabe con 1 kg. de azúcar y 4 dl. de agua, le damos un hervor corto y lo retiramos del fuego, a la salida de los croissants del horno y en caliente se pintan con el jarabe con una brocha.

Materiala: Gozogintza