almidón comestible Bilatu almidón comestible testuinguru gehiagotan

1
almidoi jangarri > almidón comestible (2 testuinguru)
eu testuak es testuak
Glukosa likidoa. Espainiako elikadura-kodearen arabera, kolorerik gabekoa edo zertxobait horiska den produktu likatsua da, sakarifikazioaz edozein almidoi jangarritatik lortzen dena. Glucosa lí­quida, según el Código alimentario Español, es un producto incoloro o ligeramente amarillento y viscoso, obtenido de cualquier clase de almidón comestible por sacarificación.

Materiala: Gozogintza

Espainiako elikadura-kodearen arabera, kolorerik gabekoa edo zertxobait horiska den produktu likatsua da, sakarifikazioaz (fekulak azidoez azukre bihurtuta eta gero azido horiek ezabatuta) edozein almidoi jangarritatik lortzen dena. Según el código alimentario español, es un punto incoloro o ligeramente amarillento y viscoso, obtenido de cualquier clase de almidón comestible por sacarificación, es decir, convertir en azúcar las féculas mediante ácidos y posterior eliminación de estos.

Materiala: Gozogintza