Emaitzak: 6

ES EU
Ostalaritza eta turismoa (5)
El punto final lo otorgan los postres con densas cuajadas, los caramelos con piñones de Tafalla y el aguardiente obtenido por maceración de endrinas llamado pacharán. Azkenburukoetan aipagarriak dira gatzatu trinkoak, Tafallako pinazidun gozokiak eta patxarana, basaranak beratuz lortzen den pattarra.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

La alternancia del mar , los prados y las sierras en Cantabria crean un mercado de cuidados productos como los derivados lácteos bajo denominación de origen , con quesos como el Picón Bejes - Tresviso y los quesucos de la comarca serrana de La Liébana, o mantequillas que son el fundamento de postres como sobaos pasiegos y quesadas. Kantabriako itsasoak, belardiek eta mendiek kalitateko produktuen merkatua sortzen dute: adibidez, jatorri-izendapena duten esnekiak, hala nola Picón Bejes - Tresviso gazta, mendi-eskualdeko Quesuco de Liébana gaztak edosobao,pasiegoetaquesadaazkenburukoen oinarri diren gurinak.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Postre, solo o acompañado de guarniciones dulces o frutos secos. Azkenburukoetan, bakarrik edo goarnizio gozoekin edo fruitu lehorrekin batera.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Comanda de postres; La toma el maitre una vez los clientes hayan terminado los segundos platos. Azkenburukoen eskaera. Maitreak idazten du, bezeroek bigarren platera amaitzean.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Comanda de postres; La toma el maitre una vez los clientes hayan terminado los segundos platos. Azkenburukoen eskaera. Maitreak idazten du, bezeroek bigarren platera amaitzean.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Elektrizitatea eta elektronika (1)
Después de que a Manuela, la niña del ejemplo anterior, se le indica comer, se le dirigen las manos hacia el menú y se la ayuda a señalar el primer plato, puré; después el segundo, croquetas: el postre, yogur, y para beber, agua. Manuelari –aurreko adibideko neskatoa– bazkaria adierazten zaionean, eskuak menura zuzentzen zaizkio eta lehen platera seinalatzen laguntzen zaio: purea; gero, bigarrena, kroketak; postrea, jogurta, eta edateko, ura.

Materiala: Komunikazio alternatiboa