Emaitzak: 9

ES EU
Irudi pertsonala (2)
· MARISCOS, PICANTES, COMIDAS FUERTES. · ITSASKIAK, JAKI PIKANTEAK, JANARI SENDOAK.

Materiala: Elektroestetika

No tomar mariscos ni picantes especialmente. ez jan itsaskirik edo jaki pikanterik, bereziki.

Materiala: Elektroestetika

Irudia eta soinua (1)
Salpicón de mariscos del Cantábrico Kantauriko itsaskien salpikoia

Materiala: Irudia

Ostalaritza eta turismoa (3)
La Isla de Chiloé , tiene en su gastronomía basada en el pescado y marisco, en las iglesias con muros a modo de escamas de madera, declaradas Patrimonio de la Humanidad; y en las construcciones palafíticas de Castro los rasgos más característicos. Chiloé uhartearen bereizgarri nagusiak hauek dira: arrainean eta itsaskietan oinarritutako gastronomia, egurrezko ezkata-itxurako hormak dituzten elizak, Gizateriaren Ondare izendatuak, eta Castroko eraikin palafitikoak.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Pescados y mariscos son frecuentes en todas las lonjas como las gambas y langostinos de Denia y Vinaroz Arrainak eta itsaskiak, hala nola Dénia eta Vinaròs-eko ganba eta otarrainxkak, ugariak dira arrain-merkatu guztietan.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

La Costa de Nácar es ideal para quienes disfrutan de los buenos mariscos y los baños tranquilos en el agua salada del mar. Côte de Nacre, berriz, ezin egokiagoa da primerako itsaskiekin eta itsasoko ur gazizko bainu lasaiekin gozatzen dutenentzat.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak