Emaitzak: 6

ES EU
Irudi pertsonala (4)
Almendras dulces, avellana (astringente), coco, maíz, jojoba. Arbendol gozoak, hurrak (idorgarria), kokoa, artoa, jojoba.

Materiala: Elektroestetika

Angélica, manzanilla, aguacate, caléndula, avella-na, verbena. aingeru-belarra, kamamila, aguakatea, ilen kultibatua, hurra, berbena-belarra.

Materiala: Elektroestetika

La dosis diaria es de 300 mg/día (450 mg durante embarazo y lactancia) y los alimentos que más abundantemente lo contienen son el cacao, soja y frutos secos (como almendras, nueces y avellanas). Eguneko dosia 300 mg-koa da (450 mg haurdunaldian eta edoskitzaroan); kakaoa, soja eta fruitu lehorrak (arbendolak, intxaurrak eta hurrak, kasu) dira magnesio gehien daukaten elikagaiak.

Materiala: Elektroestetika

Almendras dulces, avellana (astringente), coco, maíz, jojoba. arbendol gozoak, hurrak (idorgarria), kokoa, artoa, jojoba.

Materiala: Elektroestetika

Ostalaritza eta turismoa (1)
nueces, avellanas, almendras, uvas pasas, orejones, ciruelas e higos pasos,...etc. intxaurrak, hurrak, arbendolak, mahaspasak, orejoiak, aranpasak eta piku melatuak...

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

Instalatze eta mantentze lanak (1)
P = es el tiempo probable en días que transcurre entre la sobreposición de «r» servicios, que forman parte de un grupo «n» de ellos y la sucesiva sobreposición también de «r» servicios del mismo grupo. P = guztira n zerbitzuko multzoa izanda, horietatik r zerbitzu gainjartzen direnetik hurren­goan berriro multzo bereko r zerbitzu gainjarri bitartean igaroko den denbora-tarte probablea, egunetan.

Materiala: LANEKI_Itugintza.tmx