Emaitzak: 484

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Elektrizitatea eta elektronika (13)
d.- La superficie de la cocina es de: d.- Sukaldearen azalera:

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

Las cubiertas, tapas o envolventes, mandos y pulsadores de maniobra tales como mecanismos, interruptores, bases, reguladores, etc., instalados en cocinas, cuartos de baño, secaderos y, en general, en los locales húmedos o mojados, así como en aquellos en que las paredes y suelos sean conductores, serán de material aislante. Honako hauek material isolagarrikoak izango dira: sukaldetan, komunetan, lehortegietan eta, oro har, gune heze edo bustietan dauden estalkiak, tapaki edo bilgarriak, maniobrako aginteak eta pultsadoreak, hala nola, mekanismoak, etengailuak, oinak, erregulatzaileak eta abarrak.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

- Si el número de puntos de luz es superior a 30, el número de tomas de corriente superior a 20 y si el número de tomas de corriente de baños y auxiliares cocina es superior a 6. - Argi-puntuak 30 baino gehiago direnean, korronte-hartuneak 20 baino gehiago direnean eta bainugeletako korronte-hartuneak eta sukaldeko oin osagarriak 6 baino gehiago direnean.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

Además, se dispondrá de un circuito adicional de "tomas de corriente de los cuartos de baño y cocina" cuando el número de éstas sea superior a 6. Gainera, "bainugeletako eta sukaldeko korronte-hartuneen" zirkuitu osagarria egingo dugu, korronte-hartuneak 6 baino gehiago direnean.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

Cuando se habla del circuito de cocina, no se está haciendo referencia a la dependencia cocina, sino al electrodoméstico cocina eléctrica. Sukaldeko zirkuituaz ari garenean, ez gara sukaldeko gelari buruz ari; tresna elektrikoari berari buruz ari gara, alegia, sukalde elektrikoari buruz.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

c.- La superficie de la cocina es de: c.- Sukaldearen azalera:

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

En la cocina lo siguiente: Sukaldean honako hau:

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

Se dispondrán de los circuitos adicionales de "cocina y horno" o de "lavadora, lavavajillas y termo eléctrico", cuando se prevea más de un punto de utilización en la misma vivienda. "Sukalde eta laberako" edo "arropa-garbigailu, ontzi-garbigailu eta termo elektrikorako" zirkuitu osagarriak jarriko ditugu, etxebizitza berean erabilera-puntu bat baino gehiago egongo dela aurreikusten dugunean.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

Este circuito está dirigido a alimentar la cocina eléctrica y, eventualmente, el horno eléctrico. Zirkuitu horrek, beraz, sukalde elektrikoa elikatzen du, baita labe elektrikoa ere, halakorik badago.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

C3 -1 base de 25 A + TT cocina y horno C3- 1 oin (25 A + lurrerako hartunea); sukaldea eta labea

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

Eraikuntza eta obra zibilak (6)
·Definición de usos, mobiliario, distribución de aparatos sanitarios y equipo en baños y cocina. ° Hauen definizioa: erabilerak, altzariak, komun-ontziek eta ekipoek komunetan eta sukaldean duten banaketa.

Materiala: Segurtasun praktikoa eraikuntza-obretan

° Definición de usos, mobiliario, distribución de aparatos sanitarios y equipo en baños y cocina. ° Hauen definizioa: erabilerak, altzariak, komun-ontziek eta ekipoek komunetan eta sukaldean duten banaketa.

Materiala: Segurtasun praktikoa eraikuntza-obretan

- Reformas de baños y cocinas, cerramiento de galerías y balcones, redistribución de tabiquerías en viviendas u oficinas, etc.. - Sukaldeak eta komunak berritzea, galeriak eta balkoiak ixtea, etxebizitza edo bulegoetan trenkaden banaketa aldatzea, etab.

Materiala: Segurtasun praktikoa eraikuntza-obretan

Si la solera esta echada de forma adecuada el solado de la habitación, cocina o baño, se podrá realizar metiendo la baldosa por debajo de los azulejos de la primera fila(Fig. 25). Logelan, sukaldean edo bainugelan zoladura ondo botata badago, baldosak behar bezala sartuko dira lehen ilarako lauzen azpitik (25. irudia).

Materiala: Segurtasun praktikoa eraikuntza-obretan

Tanto en cocinas como en baños aparecen tubos de desagües, cajas de la luz y tuberías de gas y agua. Bai sukaldeetan bai bainugeletan, hustubideetako hodiak, argi-kaxak eta gaseko nahiz ureko tutuak egoten dira.

Materiala: Segurtasun praktikoa eraikuntza-obretan

Esta situación se repite en el lavabo de la cocina y por cada electrodoméstico (lavadora, lavavajillas, etc.), mientras que en el baño sucede lo mismo con el bidé, lavabo, plato ducha o bañera, menos con el inodoro (que tendrá una toma de agua fría y un desagüe de mayor sección). Hodi multzo horixe behar da bai sukaldeko konketan bai etxeko tresna elektriko bakoitzean (arropa-garbigailua, ontzi-garbigailua, eta abar), baita bainu-gelan ere: bideta, konketa eta dutxa edo bainera. Komuna salbuespena da, hotzeko hartunea eta sekzio handiagoko hustubidea besterik ez duelako.

Materiala: Segurtasun praktikoa eraikuntza-obretan

Fabrikazio mekanikoa (3)
Latas de bebidas, casquillos de municiones, lavabos, utensilios de cocina, piezas para carrocerías, etc. son piezas que se elaboran por embutido. Edari-latak, munizioen zorroak, konketak, sukaldeko tresnak, karrozerietarako piezak eta abar dira enbutizio bidez egiten diren piezak.

Materiala: Mekanizazio bidezko Produkzioa

En calderería, fabricación de vehículos, baterías de cocina y un sinnúmero de piezas auxiliares, se emplea el proceso de obtención de piezas de plancha por deformación de éstas en frío. Galdaragintzan, ibilgailuen fabrikazioan, sukaldeko ontziterietan eta pieza osagarri ugaritan prozesu hau erabiltzen da: plantxako piezak lortzeko prozesua, piezak hotzean deformatuta.

Materiala: Mekanizazio bidezko Produkzioa

En cocinas y zonas de preparación de alimentos los utensilios son a menudo de acero inoxidable, ya que no oscurece los alimentos y pueden limpiarse con facilidad. Sukaldeetan eta elikagaiak prestatzeko tokietan, lanabesak altzairu herdoilgaitzezkoak izaten dira kasu askotan, zeren ez baititu elikagaiak iluntzen eta oso erraz garbitzen baita.

Materiala: Mekanizazio bidezko Produkzioa

Gizarte eta kultura zerbitzuak (28)
Otro punto a tener en cuenta es el auge de la cocina unido al sentido estético y relacional de la persona, junto con el factor de multiculturalidad. Kontuan hartu beharreko beste puntua sukaldaritzaren une gorena da, pertsonaren harreman- eta estetika-zentzuari lotuta, kultura-aniztasunaren faktorearekin batera.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Las cocinas vitrocerámicas se limpian con un producto especial destinado a este fin. Bitrozeramikazko sukaldeak produktu bereziarekin garbitzen dira.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Utilizar protecciones alrededor de los objetos calientes (fuegos de la cocina, chimeneas o estufas, etc.) Objektu beroen inguruan babesa erabiltzea (sukaldeko suak, tximiniak edo berogailuak eta abar).

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Los mangos de las sartenes o cacerolas se deben direccionar a derecha, izquierda o hacia atrás, pero en ningún caso deben sobresalir de la cocina. Zartagin edo lapikoen kirtenak eskuinetara, ezkerretara edo atzeraka utzi behar dira, baina ez dute inoiz sukalde-altzaritik kanpora gelditu behar.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

la casa o alguna de sus partes como la cocina o el salón, el garaje, la peluquería, la biblioteca o la tienda, los disfraces, o la enfermería. etxea edo etxeko alderdi batzuk, hala nola sukaldea edo egongela, garajea, ile-apaindegia, liburutegia edo denda, mozorroak edo erizaindegia.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Evitar que los niños estén solos en la cocina cuando se está cocinando o usando el horno. Ez utzi haurrak sukaldean bakarrik, sukaldean edo labea erabiltzen ari bagara.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Es recomendable, especialmente a partir de esta edad y durante la etapa siguiente, no permitir su entrada en la cocina cuando se está cocinando. Adin honetatik aurrera, eta hurrengo etapan, ez utzi sukaldean sartzen, janaria prestatzen ari bagara.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

servicios higiénicos, techo, luz eléctrica, agua corriente, calefacción, una cama para cada niño o bien literas, comedor, cocina, etc. zerbitzu higienikoak, sabaia, argi elektrikoa, kanilako ura, berogailua, haur bakoitzarentzako ohea edo ohatzeak, jangela, sukaldea, etab.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

el baño, la cocina, el salón, el dormitorio y el jardín. bainugela, sukaldea, egongela, logela eta lorategia.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

menos del 2% de consultas, la mayoría en niños menores de 4 años (70% en menores de 2 años), en el hogar, siendo la cocina el sitio más peligroso. kontsulten %2 baino gutxiago; gehienak 4 urtetik beherako haurrak (%70 2 urtetik beherakoak); etxean gertatutakoak; sukaldea da lekurik arriskutsuena.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Irudi pertsonala (1)
Al trabajar con calor húmedo no se necesitan temperaturas tan elevadas; la esterilización a más de 100 °C se hace con vapor de agua en recipientes a presión, el autoclave (es el mismo principio de las ollas a presión que se usan en la cocina), que al aumentar la presión se consigue subir el punto de ebullición del agua. Bero hezearekin aritzean ez dira horren tenperatura altuak behar; esterilizazioa, 100 °C-tik gorako tenperaturan, ur-lurrunarekin egiten da, presiozko ontzian, hots, autoklabean (sukaldean erabiltzen diren presiozko eltzeen printzipio bera da); hala, presioa handitzen denean uraren irakite-puntua igotzea lortzen da.

Materiala: Elektroestetika

Irudia eta soinua (1)
Cocina mediterránea. Mediterraneoko sukaldaritza.

Materiala: Irudia

Kimika (1)
La Química Orgánica es importante porque gracias a la química orgánica existe todo lo que hoy podemos percibir y sentir, ya que todo los productos orgánicos están presentes en todos los aspectos de nuestra vida, como por ejemplo: la ropa que vestimos, los jabones, champú, desodorantes medicinas, perfumes, utensilios de cocina, la comida, etc. Kimika organikoa garrantzitsua da, hari esker hauteman eta senti baitezakegu guztia; produktu organiko guztiak gure bizitzaren alderdi guztietan daude, janzten dugun arropan, xaboietan, xanpuan, desodoranteetan, sendagaietan, lurrinetan, sukaldeko tresnetan, janarian, etab.

Materiala: Kimika-industriaren oinarrizko eragiketak

Nekazaritza (1)
Es la protagonista de diversos platos de la cocina regional de muchos países. Izan ere, protagonista da herrialde askotako eskualde sukaldaritzan.

Materiala: Nekazaritza

Animazio turistikoa (12)
A los amables chicos del departamento de restauración, cocina o recursos les pides 20 vasos de cristal transparente, que llenas a la mitad con la arena de la playa. Sukaldaritzako, sukaldeko edo baliabideetako langile jatorrei beira gardenezko 20 edalontzi eskatu, eta hondarrez beteko dituzu erdira arte.

Materiala: Animazio turistikoa

En este apartado, por departamento de restauración se entienden los restaurantes y cafeterías que se encuentran en el complejo hotelero, excluyendo cocina y bares por que la relación con ellos es distinta. Atal honetan, sukaldaritza-sailtzat hartzen ditugu ostalaritzako gunean dauden jatetxe eta kafetegiak, baina ez sukaldea eta tabernak, haiekiko harremana desberdina baita.

Materiala: Animazio turistikoa

De cocina se necesitarán numerosos productos según las actividades, como harina o chocolate para hacer pruebas en las que se tenga que buscar a ciegas o si se pretende que el participante se manche, frutas o dulces para actividades con niños, legumbres para hacer instrumentos en los talleres o pasta para hacer collares u otras manualidades. Sukaldeko produktu asko behar izaten da jardueren arabera: irina eta txokolatea itsu-itsuan zerbait bilatu beharreko probak egiteko; frutak eta gozokiak parte-hartzailea zikintzea bilatzen den probetarako; lekaleak lantegietan tresnak egiteko; eta pasta lepokoak eta bestelako eskulanak egiteko.

Materiala: Animazio turistikoa

El departamento de animación puede aumentar la visibilidad y el protagonismo de cocina preparando actividades tales como jornadas gastronómicas, talleres de cocina, jornadas de puertas abiertas, etc. Animazio-sailak ikusgaitasuna eta protagonismoa ematen die sukaldeari, jardunaldi gastronomikoak, sukaldaritza-lantegiak, jardunaldi irekiak eta abar prestatuz.

Materiala: Animazio turistikoa

También se pueden realizar concursos de cocina al estilo de los programas televisivos, o de decoración de platos, preparación de platos españoles, etc. Sukaldaritzako lehiaketak ere antola daitezke, telebistako saioen antzekoak; eta platerak apaindu daitezke, Espainiako platerak prestatu, etab.

Materiala: Animazio turistikoa

Relacionado con restauración y cocina tenemos el servicio de bar y discoteca. Sukaldaritzarekin erlazionatuta daude tabernako zerbitzua eta dantzalekua.

Materiala: Animazio turistikoa

a) Lo solicitamos a través de cocina. a) Sukaldearen bitartez eskatzen da.

Materiala: Animazio turistikoa

a) Se solicita a través de cocina. a) Sukaldearen bitartez eskatzen da.

Materiala: Animazio turistikoa

En la cocina, haciendo un concurso de tortillas de patata y una sartén prende Sukaldean, patata-tortillen lehiaketa bat egiten, zartagin batek su hartu du

Materiala: Animazio turistikoa

lJustificante de entrega y recepción de economato, bar, almacén, cocina, etc. lEkonomatuko, tabernako, biltegiko, sukaldeko eta antzekoetako entrega- eta jasotze-egiaztagiria.

Materiala: Animazio turistikoa

Zehar-lerroa (3)
Podemos decir que partiendo de unos elementos de entrada (alimentos, aceite, especies…) y utilizando unos recursos (cocina, diversos utensilios…) se obtiene un determinado producto (comida). Esan dezakegu sarrera-elementu batzuetatik abiatuta (elikagaiak, olioa, espeziak…) eta baliabide batzuk erabiliz (sukaldea, zenbait tresna…) produktu jakin bat (janaria) lortzen dela.

Materiala: Sistemen integrazioa

Los biorresiduos, entendiéndolos como residuos biodegradables de jardines y parques, residuos alimenticios y de cocina procedentes de hogares, restaurantes, servicios de restauración colectiva y establecimientos de venta al por menor, así como residuos comparables procedentes de plantas de procesado de alimentos. Biohondakinak: lorategietako eta parkeetako hondakin biodegradagarriak; etxe, jatetxe, janari kolektiboko zerbitzuetatik eta txikizkako establezimenduetatik ateratako elikagai- eta sukalde-hondakinak, baita elikagaiak prozesatzeko instalazioetatik ateratako antzeko hondakinak ere.

Materiala: Sistemen integrazioa

c)Robot de cocina. c)Sukaldeko robota.

Materiala: Sistemen integrazioa

Instalatze eta mantentze lanak (13)
Esta solución es viable en el supuesto de que los puntos de consumo a alimentar necesiten tener garantizado una elevada dotación de caudal (bañeras de hidromasaje, spas, cocinas de restaurantes, bocas de riego, etc. Dicho sistema permite la utilización de tuberías de menor diámetro y de forma similar al sistema descrito anteriormente deben utilizarse codos de conexión dobles, con ambas entradas conectadas al mismo colector de distribución. Soluzio bideragarria da emari handi batez elikatu beharreko kontsumo puntuak daudenean (hidromasaje-bainuontziak, spak, jatetxeetako sukaldeak, ureztatze-ahoak...). Sistema honek aukera ematen du diametro txikiagoko hodiak erabiltzeko. Aurreko sisteman bezala, konexio-ukondo bikoitzak instalatu behar dira, konexio horiek biak kolektore berberari lotuta.

Materiala: LANEKI_Itugintza.tmx

Las cocinas tienen instalados un lavadero (0,20 l/s), una lavadora (0,20 l/s) y un fregadero (0,20 l/s). El consumo de cada cocina es de 0,60 l/s. Por lo tanto cada vivienda tiene un caudal instalado total de 1,2 l/s Sukaldean, berriz, ontzi eta gailu hauek dituzte: latsarria (0,20 l/s), garbigailua (0,20 l/s) eta harraska (0,20 l/s). Beraz, sukalde bakoitzeko kontsumoa 0,60 l/s-koa da. Horrenbestez, etxebizitza bakoitzean guztira 1,2 l/s-koa da instalatutako emaria.

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Fregadero (cocina) Harraska (sukaldea)

Materiala: LANEKI_Itugintza.tmx

Siempre que haya aportación de grasas y aceites procedentes de la cocina, sobre todo, en el caso de que la fosa esté ubicada a más de 2 metros de la vivienda. Hondakin-urei sukaldeetan sortutako koipea gehitzen zaienean; batik bat, hobia etxebizitzatik 2 metro baino gehiagora baldin badago.

Materiala: LANEKI_Itugintza.tmx

Teniendo en cuenta que el bajante recogerá los servicios correspondientes a un aseo y una cocina por planta, se contabilizan un total de 96 unidades de descarga, adoptando para la selección del diámetro a instalar el número máximo de UD por bajante, según se detalla: Zorroten horrek solairu bakoitzean komun baten eta sukalde baten urak jasoko dituenez, hustuketa-unitateak 96 dira guztira, eta instalatu beharreko diametroa aukeratzeko irizpidetzaT1zorroten bakoitzeko gehienezko HU kopurua hartuta, hauxe dugu:

Materiala: LANEKI_Itugintza.tmx

Los sumideros son elementos cuya función es recoger el agua precipitada de superficies como terrazas y cubiertas, garajes, cocinas, aseos públicos; conduciendo dichas aguas, mediante un conducto o tubería de enlace, hasta el colector y/o bajante de evacuación correspondiente. Terrazetan nahiz estalkietan, garajeetan, sukaldeetan, komun publikoetan eta halako gainazaletan jausitako ura biltzea da hustubideen funtzioa, eta gero, loturako hodi edo hustubide baten bidez, ur horiek dagokien hodi biltzailera edo/eta zorrotenera bideratzea, husteko.

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Una cocina con: Sukaldean:

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El separador de grasas, también llamado separador de biomasa, es un elemento esencial en el tratamiento de las aguas residuales que puedan tener aporte considerable de grasas, detergentes, aceites, como es el caso de cocinas, lavanderías, industrias alimentarias y espacios similares. Koipe, detergente eta olio asko samar izan dezaketen hondakin-uren tratamenduan, koipe-bereizgailuak –biomasa-bereizgailu ere baderitze– funtsezkoak dira. Besteak beste, beraz, sukaldeetan, garbitegietan, elikagaigintzako lantegietan eta abar.

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Un bajante (A) donde desaguan los aseos y las cocinas. Zorroten baT1(Z-1), komunetako eta sukaldeetako urak husteko.

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Los botes sifónicos son, como ya se ha dicho, unos dispositivos que realizan el cierre hidráulico simultáneo a varios aparatos sanitarios, y se instalan principalmente en cuartos de baño o aseos ya que el agua con materias grasas de cocinas y lavaderos puede obstruirlos. Sifoi-potoak, lehenago esan bezala, zenbaiT1higiene-ontziri itxiera hidraulikoa batera egiteko gailuak dira, eta bainugeletan eta komunetan jarri ohi dira, batik bat, eta ez sukaldeetan eta garbitegietan, halakoetan urak koipekiak ere izaten dituelako, eta koipeki horiek sifoi-potoak buxa ditzaketelako.

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Ostalaritza eta turismoa (354)
Gestión de la producción en cocina responde a un módulo con la misma denominación y recoge una parte importante de los contenidos que se estudian en el ciclo formativo de Técnico Superior en Dirección de Cocina. Sukaldeko ekoizpenaren kudeaketa izen bereko moduluan erabiltzeko liburua da, eta Sukalde-zuzendaritzako goi-mailako teknikariaren prestakuntza-zikloan ikasten diren edukien zati handi bat biltzen du.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Las personas con este perfil profesional ejercerán su actividad tanto en grandes como en medianas y pequeñas empresas, principalmente del sector de hostelería y, en concreto, del subsector de restauración, pudiendo ejercer en los pequeños establecimientos, en muchas ocasiones, como propietarios y responsables de cocina simultáneamente. Profil profesional hori duten pertsonek enpresa handietan, ertainetan nahiz txikietan gauzatuko dute beren jarduera; batez ere, ostalaritza-sektorean, eta bereziki, sukaldaritzaren azpisektorean. Establezimendu txikietan, askotan, establezimenduaren jabe eta sukaldeko arduradun izango dira, aldi berean.

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Es conveniente construir una cocina según el sistema productivo, aunque también pueden seguirse las pautas de construcción y funcionamiento para mejorar las instalaciones. Sukalde bat ekoizpen-sistemaren arabera eraikitzea komeni da, baina aldi berean, eraikitze- eta funtzionamendu-jarraibideak ere kontuan har daitezke, instalazioak hobetzeko.

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Un diseño inadecuado de la cocina puede ocasionar contaminaciones cruzadas y perjudicar los alimentos. Sukaldearen diseinua ez bada egokia, kutsadura gurutzatua eragin dezake, eta elikagaiak kaltetu.

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Unas instalaciones mal diseñadas o construidas con materiales inadecuados facilitan los focos de contaminación, que incrementan de forma notable los peligros ya inherentes a la actividad que se desarrolla en una cocina. Gaizki diseinatutako instalazioek, edota material desegokiak erabiliz eraikitakoek, kutsadura-fokuak sortzea errazten dute, eta horiek nabarmen handitzen dituzte sukaldean egiten den jarduerak berezko dituen arriskuak.

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A pesar de toda la información de que se dispone procedente de la reglamentación higiénico-sanitaria, de los libros especializados o de los técnicos expertos en maquinaria e instalaciones, se siguen cometiendo errores de concepción en el diseño de las cocinas. Higiene- eta osasun-arloko arauditik, liburu espezializatuetatik edota makinen eta instalazioen teknikari adituen bidez lortutako informazioa izanik ere, egun, oraindik, akatsak egiten dira sukaldeak diseinatzean.

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Número insuficiente de zonas anexas a la cocina o incorrectamente delimitadas (como por ejemplo situar la zona de la plonge dentro de la zona de cocción). Sukaldeari lotutako eremu gutxi izatea edota behar bezala mugatuta ez egotea (adibidez, plonge deritzon ontziak garbitzeko eremua egosketa-eremuaren barruan egotea).

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Zona de cocción o cocina caliente demasiado alejada del comedor. Egosteko edo janari beroa prestatzeko eremua jantokitik urrunegi egotea.

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Zona de cocción o cocina caliente alejada o en un nivel distinto con respecto a las otras zonas. Egosteko edo janari beroa prestatzeko eremua beste eremuetatik urrunegi egotea edota beste maila batean.

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En la implantación de un área de cocina, la previsión general es un requisito fundamental, ya que un proyecto reflexionado y bien planificado permitirá: Sukalde bat ezartzen denean, funtsezko baldintza da horri buruzko aurreikuspen orokor bat izatea; izan ere, ongi hausnartutako eta planifikatutako proiektu bati esker, hau lortuko da:

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