Emaitzak: 9

ES EU
Gizarte eta kultura zerbitzuak (1)
Además de impedir la adherencia, también llevan a cabo la función de anticuerpo específico frente a diversas bacterias y virus como por ejemplo la bacteria de la salmonella o el virus de la polio. Itsastea galarazteaz gain, antigorputz espezifiko baten funtzioa ere badute zenbait bakterio eta birusen kontra, esate baterako, salmonella bakterioaren kontra edo polioaren birusaren kontra.

Materiala: Adierazpena eta komunikazioa

Ostalaritza eta turismoa (8)
Presencia o proliferación de microorganismos (Salmonella principalmente) en huevos o productos derivados. Mikroorganismoak (salmonella, batez ere) egotea edo ugaritzea arrautzetan edo produktu eratorrietan.

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Presencia de microorganismos (Salmonella principalmente) en huevo o productos derivados. Mikroorganismoak (salmonella, batez ere) egotea arrautzetan edo produktu eratorrietan.

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La contaminación cruzada por Salmonella a través de las manos se produce durante la etapa de corte. Salmonella ebakitze-etapan kutsatzen da, eskuen bitartez.

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Prolifera-ción de Salmonella por un aumento de la temperatu-ra de las canales por encima de 4 ºC. salmonella ugaritzea, oilasko zatien tenperatura 4 °C-tik gora igotzeagatik.

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El almacenaje en cámaras a temperaturas de refrigeración inhibe la reproducción de Salmonella, por lo que esta etapa está específicamente diseñada para disminuir el peligro de incremento de Salmonella. Hozte-tenperaturan dauden ganberetan biltegiratuz, salmonella sortzea galarazten da; beraz, etapa hori bereziki diseinatuta dago salmonella ugaritzeko arriskua gutxitzeko.

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Peligros bacterianos como E. Coli, Salmonella, etc., así como aparición de mohos y levaduras. Bakterioen arriskuak izan daitezke (esaterako, E. Colia eta salmonella), eta horrez gain, lizunak eta legamiak ager daitezke.

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3- En el diagrama de flujo anterior se observa que el peligro 1 es la contaminación cruzada por Salmonella a través de las manos, ¿en qué etapa se produce? 3- Aurreko fluxu-diagraman ikus daiteke 1. arriskua salmonellak eragindako kutsadura gurutzatua dela. Zer etapatan gertatzen da hori?

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Posibilidad de Salmonella en carne y huevos Salmonella arriskua, haragian eta arrautzetan

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